Siz kabak tatlısını nasıl yaparsınız, akşamdan şekere yatırarak mı? Ben farklı yapıyorum, annemden öğrendiğim usulle...
Dilimlenmiş kabağı yıkadıktan sonra tencereye alıp üzerine biraz su koyar, kapağını kapar ve hafif haşlarım. Haşlandıktan sonra suyu fazlaysa birazını dökerim. Üzerini örtecek kadar şeker koyup pişiririm. Pişmesine yakın kabağın tadına bakarım şekeri az ise biraz daha eklerim. Soğuduktan sonra üzerini hindistan cevizi veya ceviz ile süsleyip servis yaparım. İşte bu kadar, afiyet olsun...
5 yorum:
Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please reply to my post if you do!
I would appreciate if a staff member here at mutfaksohbetleri.blogspot.com could post it.
Thanks,
Harry
Thanks for sharing this link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please answer to my message if you do!
I would appreciate if someone here at mutfaksohbetleri.blogspot.com could repost it.
Thanks,
Charlie
Hey,
I have a question for the webmaster/admin here at mutfaksohbetleri.blogspot.com.
Can I use some of the information from this blog post right above if I provide a backlink back to your site?
Thanks,
Daniel
Hi,
Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be down? Does anybody here at mutfaksohbetleri.blogspot.com have a mirror or another source?
Cheers,
Jules
Hi,
Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be down? Does anybody here at mutfaksohbetleri.blogspot.com have a mirror or another source?
Thanks,
Oliver
Yorum Gönder