Pazar, Ekim 08, 2006

Akrabalarla İftar


Ankara'da artık misafir olduğum için (12 günüm kaldı) pek iftar vermeyi düşünmüyordum ama iftarın da güzelliği kalabalık olmasında. Dün akşam tek bir kişi misafirim olacak derken beş kişilik bir misafir grubu daha geldi. Geleceklerinden öğlen haberdar olduğum için yemeklerimi çoğaltabildim. Zaten maksat beraber olmak... Görümcemlerin öncesinde esas misafirim Ayşe Abla idi, eşimin kuzenlerinden... Getirdiği çiçekleri fotoğraflamadan edemedim. Güzellikleriyle gönlümü açtılar... Teşekkür ederim Ayşe Abla.

Menümde bulunanlar:

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Nilüfer'cim valla menün harika ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun Sevgiler Ebru

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Ooohh döktürmüşsünüz yine Nilüfer Hanımcım. Ellerinize sağlık.Hepsi süper gözüküyor.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nilüfer'ciğim,
Canım ne kadar çeşit var burda hepsi ayrı ayrı muhteşem görünüyor ellerine sağlık tatlım.Afiyetler olsun.Sana ve ailene harika bir hafta diliyorum,herşey gönlünce olsun canım.Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

Merhaba Nilüfercim, öncelikle evine kavuşmanın mutluluğunu senle yaşıyorum:) Ayrıca bu bir veda yemeği olmuş, hem Ankaradaki dostlarına hemde Ankaraya... Çok az süre kalmış evine gitmene, ben ayrılıkları sevmiyorum yaa her ne sebep olursa olsun sevmiyorum işte..
İftar menüsü çok güzel ve özenle seçilmiş ve kesinlikle itina ile hazırlanmış olduğu masadan belli oluyor, ama masayı tam göremiyorum :( Eğer yanlış anlamazsan resimlerin bu şekilde olması yani böyle çerçeve alındığı zaman pek hoşlanmıyorum.
Ayrıca sanırım blogtakiler linklerini aşağıya yazınca artık eskisi gibi olmuyor niye ki acaba?
Hayırlı Ramazanlar.

Nilüfer dedi ki...

Teşekkür ederim Ebru ve Böğürtlen gözün annesi. Sevgiler...

Nilüfer dedi ki...

Sevgili Gül, teşekkür ederim canım sana da iyi haftalar...

Nilüfer dedi ki...

Pembelicim, çok teşekkür ederim canım. Ankara'daki akrabalara veda yemeği vermeyi bir günle bitiremem ki :) Eşimin burada 3 adet halası ve hepsinin evli çocukları var. ;)

Masayı tam görememenizin sebebi benim zaten görmenizi istememem. Masa bereketli ve güzeldi ama benim takım hastalığıma uymadığı için görüntü iyi değildi. Fotoğrafları da mahsus böyle çerçeve yapıyorum işte bazıları iyi çekilmediğinden gizlemek için ;)

Blogger Beta ya geçtim belki ondan linkler çıkmıyordur..

Sevgiler...