Çarşamba, Kasım 08, 2006

Oturtma


Bizim oraların bayram tatlısı oturtmayı yayınlayacağımı söylemiştim ilk fırsatta yayınlıyorum. Evimden yayınladığım ilk tarif anneciğimin bayram tatlıları olsun. Tatlı başlayıp, tatlı devam edelim. :)

Tabakta görülen tatlılar annemin bayram için yaptığı tatlılar, önde diklemesine olanlar oturma, yanda olan hamur tatlısı hurmacık tatlısıymış, televizyondan tarifini seyretmiş, çok güzeldi. Kalburabastı ve büzme baklava da vardı. Oturtmanın tarifini sonra ekleyeceğim annemden almayı unuttum ama tepsisinin fotoğrafını koyayım ;)

Evden internete rahat bağlanıyoruz artık ama mini minnacık bir sorunum var, bilgisayarım yok :)) Eşim alıp gidiyor, akşamları veya sabahları kullanabiliyorum, haftasonu yurtdışına çıkacak on günlüğüne bilgisayarıyla ben de kalacağım bomboş... Yani şimdilik sizlere ceee demiş oldum...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Nilüfercigim,

Blogunu cok begendim, tarifler harika fakat tabakta annemin tatlisi demissin hurmacik tatlisi tarifini malesef bulamadim sayfanda ricam etsem koyarmisin cok acil lütfen!
Sevgilerimle N.

Adsız dedi ki...

nilüfercigim tatli tarifini halen bekliyorum cok acil lütfen sevgilerimle N.

Adsız dedi ki...

nilüfercigim benim tarif ne oldu bekliyorum selamlar n.

Adsız dedi ki...

nilüferciğim tariflerin çok.güzel.Ama ben senden aylardır oturtmanın tarifini bekliyorum.Bende Malkaralıyım ama bizde bilen kalmadı.

Adsız dedi ki...

Hi,

Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be down? Does anybody here at mutfaksohbetleri.blogspot.com have a mirror or another source?


Cheers,
William